Oon ihan kuvitellut että täälä on jo tämä ohje. Mutta se on ollut joskus entisessä blogissani josta monet varmaan on ohjeen jo ottanut.
9dl kaurahiutaleita
2rkl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
2dl sokeria
4tl vanilliinisokeria
200g voisulaa
5rkl siirappia
2 suklaalevyä
Sekoita kuivat aineet. Lisää sulatettu voi ja siirappi.
Levitää matalareunaiselle pellille tiiviiksi.
Paista 175 asteessa 10min.
Paistetulle levylle paloitellaan suklaat.
Käytetään uunissa.
Levitetään suklaa esim. veitsellä.
Levitetään pohja pellille ja paistetaan.
suklaat ennen ja jälkeen uunissa käyntiä.
suklaa levitetty ja koristeltu valkosuklaalla.
jähmetetty jääkaapissa.
Ja Nam. :)
Parhaimpia pakkasesta kohmeisina syötynä kahvin kanssa.
-Annika-
Siis ai herkku :) Kaikkia sää keksit :) Liian suussasulavaa ja magiaa mulle,hah :D Ollaan menosa Härmään Pääsiäiseksi tuetulle lomalle...ihanaa,ko pääsee valamiille ja saa vaa olla ja elpyä <3 Mukavaa Pääsiäisen aikaa sinne teillekki ja kovasti terviisiä <3
VastaaPoista-Sanna-
Kiitos Sanna! Saa sitä joskus herkutella! :) Me oltiin Siikatörmällä viikonloppu Paulin ja nuorimmaisen kans. Mukava kun sai vaan olla ja valmiille ruualle mennä. :)
PoistaNoita vois leipoo joskus töihin, kun siä on tapana juhlia "kaikenmaailman kissanristiäisiä". täytyy ottaa toi ohje ylös! t.tätimoonika
VastaaPoistaEhottomasti kannattaa leipoo. saat pian kehujaki sielä! :)
PoistaMenee myös kokeiluun. Tähän ois huippu vierasvara yllärivieraita varten jos pakasteesta vaan nappais :)))
VastaaPoistaNiin on. Ei tarvi ottaa pakkasesta ku vasta sitten kun alkaa kahvia keittää. :) Meillä näitä on aika usein pakkasessa mut vähän liianki hyviä ku niitä ei sit monesti enää ole kun vieraita tulee.
PoistaMääki taijan kokkeilla näitä, kerran oon tehnyki mutta ohjeen oon jo hukannu. Psst, söin ihan yksikseni ne sun tuomat. Oli sen verran hyviä kahvin kans että meni ihan huomaamatta. :) -Kirsi
VastaaPoistaEi kerrota muille että oot yksin syöny ne. Nämä kuvat otinki sillon kun teille tein näitä.
PoistaNää on mun lemppareita! Vaihtelen aina eri makusiin suklaisiin ja ei muuten ikinä ehi vanheta pakkasessa, oli päällä sit mitä suklaata tahansa. :)
VastaaPoistaMä en oo vielä uskaltaitunu kokeilee muita kun fazerin vaaleaa maitosuklaata. Olis varmasti hyvää esim. Minttukrokantti suklaalla.
PoistaHei, oon tehny näitä vaan Minttukrokanttisuklaalla ja voin kertoa, että kannattaa kokeilla. Tosi hyviä! Itekin vois vaihtelun vuoksi koittaa jotakin muuta suklaata välillä.
PoistaNam,nämä on niin hyviä. Jos tykkää lontoonrae suklaasta niin toimii tuon päällä aika loistavasti.:) Eikä muuten kerkiä meilläkään vanheta pakkaseen.:D
VastaaPoista